DISC Flow® aktivnosti do kraja 2022. godine

Kako mi u Gentisu uvijek nastojimo biti što opremljeniji da bismo svojim klijentima mogli pružiti najbolju mogući podršku, tako se je od prošle godine na našem popisu našla i još jedna nova licenca – Disc Flow® licenca, za koju smo postali ekskluzivni distributer za tržište Hrvatske i BiH! 

DISC Flow® model jedinstven je po tome što kombinira ponašanja i emocionalnu inteligenciju (EI) kako bi pomogao ljudima da iskoriste svoje snage i izgrade jače, bolje i produktivnije odnose.

U DISC Flow® izvještajima, koji se generiraju po ispunjavanju upitnika, može se naći mnoštvo informacija o ponašanju i stilu komunikacije osobe te naučiti kako se bolje povezati s kolegama, čiji se prioriteti i sklonosti razlikuju od naših. Izvještaji koji su dostupni su: Core, Portrait, Leader, Group i Connect, a za svaki od navedenih izvještaja, upitnik se ispunjava samo jednom, isključivo online, i izvještaji se u bilo kojem trenu mogu nadograđivati.

U nstavku slijede DISC Flow® aktivnosti do kraja godine :

1. DISC Flow® RADIONICA

Suvremena bihevioralna istraživanja sugeriraju da su najučinkovitiji ljudi oni koji razumiju sebe i druge, pri čemu emocionalna inteligencija ima vrlo značajnu ulogu u razumijevanju i prilagodbi našeg pristupa drugima. Disc Flow® vrlo je moćan alat upravo zbog povezivanja DISC bihevioralnog modela i emocionalne inteligencije te nam pomaže u stvaranju produktivnijeg radnog okruženja i lakšem postizanju rezultata.

Kroz Disc Flow® radionicu, sudionici će dobiti i imati priliku sagledati svoj DISC Flow® profil, povećati samosvijest i osvijestiti kako naša emocionalna inteligencija utječe na naša ponašanja, steći razumijevanje o svojim snagama i ograničenjima, osvijestiti kako ostvariti dijalog s različitima od nas te unaprijediti jasnoću i kvalitetu komunikacije s drugima i drugo.

KADA: 18. & 25. listopada 2022., 13:30 do 16:00 h

GDJE: radionica će se održati online u dva djela

PRIJAVE: prijave za radionicu su otvorene do 3. listopada 2022.

DISC Flow® poludnevna radionica namijenjena je sudionicima koji žele osvijestiti i bolje upoznati sebe, razumjeti druge te učvrstiti i povećati kvalitetu svojih poslovnih i privatnih odnosa. U radionicu je uključen individualni DISC Flow® Core profil, a cijena je 1200 kn (160 €) + PDV po polazniku.

2. DISC Flow® CERTIFIKACIJA

DISC Flow® Certifikacijski trening osposobljava sudionike da steknu samopouzdanje i kompetentnost u interpretaciji i praktičnoj primjeni  DISC Flow® modela i alata. Certifikacijom možeš nadograditi svoje profesionalne vještine te unaprijediti svoju organizaciju kroz razvoj pojedinaca i timova kao i emocionalne i inteligencije odnosa!

Disc Flow® certifikacija sudionici će dobiti i imati priliku sagledati svoj DISC Flow® profil i bolje upoznati same sebe, pre-work kao i radne materijale za trening, materijale za samostalno održavanje treninga, pristup online certifikacijskom paketu, punom korisnih alata i informacija, besplatne tokene za dodatni DISC Flow® Core profil kako bi mogli drugoj osobi održati feedback na izvještaj u sklopu treninga, dodatne dvije follow up radionice nakon početka korištenja alata: Constructive Conflict & Flawless Feedback, kontinuiranu podršku u razvoju trenerskih vještina i praksi rada s alatima, ispit i međunarodno priznati certifikat, doručak, ručak i osvježenja

KADA: 7. & 8. prosinca 2022.

GDJE: radionica će se održati uživo kroz dva dana

PRIJAVE: prijave za radionicu su otvorene do 28. studenoga 2022.

*Za ranu rezervaciju i uplatu do 30. listopada 2022., odobravamo 10% popusta na cijenu. Za više od jedne osobe iz iste organizacije, odobravamo 20% popusta na cijenu.

DISC Flow® certifikacijski trening je dvodnevni intenzivni trening, koji će sudionicima omogućiti da postanu samopouzdani i kompetentni u nterpretaciji  i praktičnoj primjeni DISC Flow® modela.

Ako znaš nekoga kome bi DISC Flow® aktivnosti bile od koristi, molimo da mu svakako proslijediš ove informacije. Hvala na sharenju! 🙂

Za više informacija, slobodno nam se obrati na vedrana.krapec@gentis.hr – veselimo ti se!

Prijavi se i ti!

10 + 9 =

Povezane objave

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Naše DISC Flow® putovanje započelo je prije skoro dvije godine. Zaputili smo se na njega uslijed promjena u SDI svijetu i jer smo htjeli imati pouzdan alat s kojim svojim klijentima možemo još bolje...

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Kamen temeljac svake uspješne organizacije su motivirani i angažirani zaposlenici. Međutim, pronaći pravi alat za osobni razvoj koji besprijekorno funkcionira sa svim različitim snagama i...

Summer spark 2022.

Summer spark 2022.

Stiglo je vrijeme i za ovogodišnji, već tradicionalni, Summer spark. I ove, kao i svake godine u ljetnom periodu, kada sve nekako utihne u poslovnom svijetu, a priroda je puna obilja i samo nam...