360° Feedback je alat za praćenje rasta i razvoja koji je izuzetno koristan kada želimo osvijestiti jake strane i područja za razvoj zaposlenika. Ovo je jedan od najkorištenijih alata za  kreiranje osobnog plana razvoja.

Gentisov 360° Feedback je on-line sustav, izuzetno fleksibilan i jednostavan za korištenje, koji sudionicima omogućava primanje povjerljive, anonimne povratne informaciju od ljudi koji rade u njihovom okruženju.

 

Prednosti Gentisove platforme

mogućnost korištenja Gentisovog modela kompetencija

mogućnost korištenja klijentovog modela kompetencija ili izrade istog za klijenta

nominacija procjenjivača jednim klikom kroz sustav

jednostavnost korištenja te preglednost i razumljivost izvještaja

automatski generirana osobna SWOT analiza za svakog sudionika

mogućnost praćenja i usporedba rezultata kroz vrijeme

Sudioniku feedback daju najčešće nadređeni, kolege i podređeni ispunjavanjem upitnika koji sadrži pitanja vezana za poslovne kompetencije. Osoba koja prima feedback (sudionik) također ispunjava upitnik da bi se mogli usporediti rezultati i vidjeti razlika u percepciji.

Organizacijski govoreći, to su osobe iznad, ispod i pored nas odnosno osobe za koju se daje Feedback (ili ispitanika) + samoprocjena te osobe…

 

Dodatne opcije

l

Izrada izvještaja s timskim rezultatom.

w

Individualni feedback za sudionike 360° Feedback procjene.

Trening za osobe unutar organizacije koje će sudionicima interpretirati izvještaj i davati feedback.

360° Feedback pomaže nam u razvoju nastojeći postići dva temeljna cilja: individualni razvoj i povećanje uspješnosti kompanije.

Zahvaljujući tome što u procjeni može sudjelovati od  8 do 20 sudionika ovisno o potrebi klijenta, procjena se objektivizira i osobe koje primaju feedback (zaposlenici i menadžeri) lakše prihvaćaju mišljenje više osoba odjednom.

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

1 + 13 =