Organizacijski razvoj

Ako ti je potrebna vanjska stručnost, nova perspektiva na izazovne poslovne situacije ili izgradnja organizacijske kulture, na pravom si mjestu.

Svaka organizacija je jedinstvena. Mi u Gentisu puno pažnje poklanjamo razumijevanju tvojih organizacijskih potreba i dizajniranju rješenja koja odgovaraju tvojim specifičnim potrebama u datom trenutku. Kroz partnerski odnos i sveobuhvatno razumijevanje tvojih izazova, kreiramo rješenja i procese koji dovode do konkretnih i mjerljivih rezultate te zajednički postižemo tvoje poslovne ciljeve.

Slušamo te i razrađujemo fokusirane programe kako bismo zadovoljili tvoje specifične potrebe.

Besplatno savjetovanje

Nudimo ti BESPLATNO SAVJETOVANJE kroz koje detektiramo gdje se nalaziš, gdje želiš biti u budućnosti i što ćeš trebati od svojih ljudi da to postigneš.

Nakon toga ti dajemo preporuku za daljnji razvoj i sugeriramo rješenja koja nam se učine najprikladnija za tvoje ljude i organizaciju.

Savjetovanje je neobavezno, no vrlo je vjerojatno da ćeš imati potrebu nazvati nas ponovno.

HR konzalting 

Bez obzira na veliki napredak u HR funkciji i procesima, uvijek se pojavljuju novi izazovi i prostor za poboljšavanje ili potreba za dodatnim iskustvom izvan tvrtke. Naše dugogodišnje iskustvo u praksi te u različitim industrijama omogućuje nam da odgovorimo i na najzahtjevnije HR izazove.

SME konzalting 

Bilo da nemaš vlastiti odjel ljudskih potencijala ili pak trebaš dodatnu podršku, Gentis ti pruža stručnu uslugu na putu do uspješnog poslovanja i kako sa svojim timom do toga doći. Kroz ovu uslugu, pomažemo ti uspostaviti potrebne procese koje ćeš moći samostalno provoditi.

Tailor made projekti

U dvadesetogodišnjem uspješnom radu Gentisa imali smo sreću dizajnirati, postavljati i implementirati brojne projekte u Hrvatskoj kao i regiji. Imaš li potrebe za jedinstvenim, kreativnim i inovativnim projektima vezano uz talente i ljudski potencijal, obrati nam se s povjerenjem. Svojim znanjem i iskustvom rado ćemo podržati tvoj uspjeh.

Već više od 20 godina ostvarujemo rezultate sa svojim klijentima. We Make Your Challenges, Our Own Challenges!

Neki od izazova s kojima smo se susreli:

Organizacijske promjene

Privlačenje i zadržavanje talenata

Uvođenje mentoring kulture

Osnaživanje timova

Povećanje učinkovitosti

Promjena organizacijske kulture

Angažman i motivacija zaposlenika

…i mnogi drugi…

Aktualnosti

Razvojni mentoring kao Business Case

Razvojni mentoring kao Business Case

Koje su moguće poslovne i ekonomske koristi od dobro strukturiranih mentorskih programa? Mnoge organizacije i pojedinci znaju da ove koristi mogu biti značajne. U nastavku navodimo neke od njih....

Mentorstvo za milenijalce

Mentorstvo za milenijalce

Nagrađujući odnos = zadržavanje Razvoj svake nove generacije talentiranih zaposlenika i lidera uvijek je izazovno, a u današnje vrijeme možda i više nego ikada. Ono što je zasigurno postalo jasno u...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

7 + 13 =