Sve je već u tebi, mi te potičemo da to otkriješ

Prepoznaj i motiviraj svoje ljude

Želiš održiv rast i pravi omjer fleksibilnosti i stabilnosti u pogledu postignuća i rezultata. Razumiješ da su međuljudski odnosi najvažniji na putu izgradnje uspješne organizacije. Važno ti je ostvariti suradnju i komunikaciju u svim smjerovima, privući i zadržati talente, a motivaciju i angažiranost zaposlenika održavati na visokom nivou.

Podrži svoje ljude i transformiraj svoju organizaciju! Naša svrha je da tebe i tvoju organizaciju učinimo učinkovitom i mi postojimo da bismo te podržavali na tvojem jedinstvenom putovanju.

Rasti s nama

Imaš viziju boljeg sebe, svog tima i cjelokupnog okruženja. Radiš na kvalitetniji i bolji način osobno i kao kompanija i s manje postižeš više. Učinkovito koristiš svoje talente i snage i živiš uravnotežen i ispunjen život. Okružen si angažiranim i motiviranim suradnicima koji dijele tvoju viziju, tvoji sastanci su učinkoviti i smisleni kao i tvoja komunikacija i timski rad, a promjene koje implementiraš su zaživjele…

Ovo je moguće – tako te mi vidimo! Rado ćemo te podržati za ostvarenje tvoje vizije i pomoći ti da ispričaš svoju autentičnu priču.

Cjelovito se fokusiramo na postizanje veće samosvijesti i transformaciju načina razmišljanja i ponašanja. Djelujemo na vidljivim i na unutarnjim pokretačima radi dugotrajnih promjena. Ključni element našeg pristupa je pomaganje klijentima da otkriju i transformiraju svoje paradigme kako bi proširili utjecaj koji imaju.

Organizacijski razvoj

Transformiraj svoju organizaciju

Coaching

Osvijetli i utabaj svoj jedinstveni put

Leadership

Osnaži lidere za osnaživanje poslovanja

Razvojne radionice

Zakorači na svoj razvojni put

”Where there is a way or path,
it is someone else’s path.

You are not on your own path.

If you follow someone else’s way,
you are not going to realize
your potential.”

― Joseph Campbell

Svojim znanjem i iskustvom svoja rješenja prilagođavamo stvarnim potrebama i olakšavamo promjene organizacija, timova i pojedinaca.

Sve svoje usluge u mogućnosti smo ponuditi i održati ONLINE na način da rezultati budu jednako učinkoviti kao i uživo.

Aktualnosti

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Godinama otvaramo nove pristupe i poglede na stvari. Napravili smo to za najuspješnije hrvatske i multinacionalne kompanije – možemo i za tebe.

2 + 13 =