DISC Flow® nadmašuje tradicionalni DISC model te, uvođenjem snage emocionalne inteligencije, odgovara na pitanje “kako da stečeno znanje primijenim u praksi”?

DISC Flow® je uistinu jedinstven alat.

Više usmjeren na akciju,

bolje fokusiran,

bolje prilagođen korisnicima,

i generalno učinkovitiji.

 

 

The DISC Flow® model dizajniran je da bude jednostavan kako za razumijevanje, tako i za primjenu.

 

Primjena DISC Flow® modela u radnom okruženju je vrlo praktična, a neke od prednosti su:

razvoj snažnijeg liderstva

izgradnja kohezivnih timova

osnaživanje timskog rada

poboljšana prodaja i podrška klijentima

poboljšana komunikacija i smanjenje konflikata

povećanje angažmana zaposlenika

…i mnoge druge…

DISC Flow® certifikacija

Unaprijedi svoje proesionalne vještine

U

Upoznaj se bolje

Otkrij svoje snage i područja za razvoj s mnoštvom korisnih uvida

Unaprijedi svoju organizaciju

Potaknuti trajne promjene na individualnoj, timskoj i organizacijskoj razini

DISC Flow® Profili

DISC Flow® Core nudi sveobuhvatno objašnjenje stila ponašanja osobe kroz identifikaciju njezinog DISC stila i specifičnih aspekata emocionalne inteligencije (EI).

DISC Flow® Portrait je pojednostavljena verzija DISC Flow® Core izvještaja, fokusirana samo na rezultate stila ponašanja po DISC modelu, i pruža obilje informacija i uvida koji će osobi pomoći da razvije svoj potencijal.

DISC Flow® Leader ukazuje na stil vođenja osobe i fokusira se na njegov pristup članovima tima s različitim DISC stilovima. Rezultat se temelji na 8 DISC stilova vođenja i prepoznatoj razini emocionalne inteligencije osobe.

DISC Flow® Connect je dodatni izvještaj fokusiran na unaprjeđenje odnosa između dvije osobe kroz promatranje sličnosti i razlika u njihovim DISC stilovima ponašanja.

DISC Flow® Group je dodatni izvještaj fokusiran na uspostavljanje ravnoteže u grupi ili timu kroz promatranje generalnog trenda ponašanja i emocionalne inteligencije članova.  

Jeste li znali?

l

Za svaki od profila, procjena se ispunjava samo jednom.

w

DISC Flow® profili su među znanstveno najvalidnijima i najpouzdanijim proizvodima na tržištu koji se temelje na DISC modelu.

Naši izvještaji pružaju jasne uvide i smislene informacije kako bi pomogli ljudima da donose bolje odluke te dosegnu svoj puni potencijal.

 Jedinstvenost DISC Flow® modela proizlazi iz kombinacije isprobanog i testiranog DISC bihevioralnog modela sa snagom emocionalne inteligencije, pri čemu se osobna razina emocionalne inteligencije (EI) smatra faktorom o kojem ovisi koliko dobro osoba kontrolira svoju sklonost ka određenim ponašanjima, koja su tipično povezana s njezinim DISC stilom.

DISC model je jednostavan alat koji ljudima pomaže u uspostavljanju boljih odnosa već više od 30 godina.

Pomozite svojim ljudima da lakše razumiju jedni druge

Koristite DISC Flow®.

Aktualnosti

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Naše DISC Flow® putovanje započelo je prije skoro dvije godine. Zaputili smo se na njega uslijed promjena u SDI svijetu i jer smo htjeli imati pouzdan alat s kojim svojim klijentima možemo još bolje...

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Kamen temeljac svake uspješne organizacije su motivirani i angažirani zaposlenici. Međutim, pronaći pravi alat za osobni razvoj koji besprijekorno funkcionira sa svim različitim snagama i...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

7 + 1 =