Coaching

 Coaching otključava potencijal osobe kako bi ona maksimizirala svoj učinak. 

Jeste li znali?

61% klijenata izjavljuju da su zadovoljniji svojim poslom zbog coachinga.

Coaching može donijeti 529% povrata ulaganja i značajne suptilne koristi za posao.

Kombinacija treninga i coachinga povećava produktivnost za 88% u odnosu na 23% samo s treningom.

Već 20 godina bavimo se individualnim coachingom kao i coachingom u sklopu razvojnih programa. Naše iskustvo stekli smo i na vodećim HR pozicijama u uspješnim korporacijama poput Coca Cole i DHL-u.
Kako istinski volimo ljude, zadovoljstvo nam je na licu mjesta pratiti vašu promjenu koja se kroz coaching događa te vas nakon svake sesije vidjeti kako ste korak bliže samima sebi.

Istinski te čujemo i vidimo. To nije naš posao, već naš poziv.

Individualni coaching

Individualni coaching odvija se kroz kontinuirane sastanke jedan na jedan.  Dinamika tih sastanaka ovisi o ciljevima koje osoba želi ostvariti.

U coachingu s klijentom, obično se radi na nekoliko područja ili vještina koje klijent želi poboljšati, na planu akcije za ostvarenje željenih promjena i sistemu potpore za realizaciju istih.

Preduvjeti za uspješnost coachinga su spremnost klijenta na osobnu promjenu te razvoj iskrenog odnosa s coachom.

Timski coaching

U vremenima brzih promjena i smanjenih budžeta, potrebni su novi načini za timsko učenje i razvoj svojih sposobnosti. Timski coaching je zasigurno jedan od odgovora na taj izazov jer pomaže timovima da izgrade svoje dugoročne vještine i sposobnosti kako bi se samostalno, oslonjeni na vlastite resurse, uspješno nosili s novim izazovima u budućnosti.

Provodi se u malim grupama, najčešće od šest do osam osoba, koje svojim aktivnim sudjelovanjem na određenom broju sastanaka pronalaze najbolja rješenja za svoje postojeće izazove.

Uživaj u svom coachingu tijekom ugodne šetnje na svježem zraku, u okruženju koje podržava drugačiju perspektivu i dodatno unaprjeđuje kvalitetu razmišljanja.

Hodanje u prirodi pomaže da utišamo svoj um i lakše čujemo svoj unutarnji glas koji ima odgovore na sva naša pitanja.

Dok hodamo, naše se tijelo pomiče i sve što je zaglavljeno u našem umu lakše se razjašnjava.

Vani u prirodi, doslovno i figurativno, pomičemo se izvan vlastitog svijeta i utabanih puteva, ulazimo u novu okolinu, kročimo novim stazama, vidimo nove poglede, otkrivamo nove horizonte i stoga ćemo lakše prihvatiti nova iskustva, stavove i inicijative.

Aktualnosti

Razvojni mentoring kao Business Case

Razvojni mentoring kao Business Case

Koje su moguće poslovne i ekonomske koristi od dobro strukturiranih mentorskih programa? Mnoge organizacije i pojedinci znaju da ove koristi mogu biti značajne. U nastavku navodimo neke od njih....

Mentorstvo za milenijalce

Mentorstvo za milenijalce

Nagrađujući odnos = zadržavanje Razvoj svake nove generacije talentiranih zaposlenika i lidera uvijek je izazovno, a u današnje vrijeme možda i više nego ikada. Ono što je zasigurno postalo jasno u...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

1 + 14 =