Razvojni alati

U procesu osobnog i profesionalnog razvoja, sve se više koriste individualizirani alati kao podrška razvojnom procesu.

Alati nam mogu dati specifične uvide u određene aspekte osobnosti i razinu vještina, razliku između osobne percepcije i percepcije suradnika, te nam mogu biti smjernica u bržem ostvarenju željenih rezultata.

Tijekom dvadesetogodišnjeg rada i uslijed susreta s nebrojenim individualiziranim potrebama naših klijenata, nastojeći odgovoriti na sve njih, Gentis je razvio svoju platformu za 360 Feedback istraživanje kao i Centar procjene i razvoja u online verziji.

360° Feedback

Izgradi kulturu feedbacka

U

A&D Centar

Zadrži svoje najbolje ljude

SDI 2.0

Osnaži svoj tim

Svrha razvojnih alata je pomoći nam bolje sagledati i razumjeti same sebe kako bismo postali samo-svjesniji i bolje funkcionirali u odnosu sa sobom i s drugima.

Aktualnosti

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Kamen temeljac svake uspješne organizacije su motivirani i angažirani zaposlenici. Međutim, pronaći pravi alat za osobni razvoj koji besprijekorno funkcionira sa svim različitim snagama i...

DISC Flow® aktivnosti do kraja 2022. godine

DISC Flow® aktivnosti do kraja 2022. godine

Kako mi u Gentisu uvijek nastojimo biti što opremljeniji da bismo svojim klijentima mogli pružiti najbolju mogući podršku, tako se je od prošle godine na našem popisu našla i još jedna nova licenca...

Summer spark 2022.

Summer spark 2022.

Stiglo je vrijeme i za ovogodišnji, već tradicionalni, Summer spark. I ove, kao i svake godine u ljetnom periodu, kada sve nekako utihne u poslovnom svijetu, a priroda je puna obilja i samo nam...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

4 + 11 =