Kako je promjena jedina konstanta, tako je i SDI od sada dostupan  u inačici 2.0 koja ima puno više mogućnosti korištenja.

SDI je jedan od svjetskih alata za individualno i grupno profiliranje. Ono što ga čini drugačijim je to što promatra motivaciju koja se nalazi iza postupaka i ponašanja ljudi. 

 

 

Ako su rezultati tvoj cilj, neka odnosi budu ljepilo. To je Inteligencija odnosa ili RQ.

Inteligencija odnosa (RQ) pomaže članovima tima kako da nauče govoriti jezik jedni drugih i iskoriste svoju pravu snagu u datom trenutku te pritom ostanu vjerni svojim suštinskim motivima i vrijednostima.

SDI 2.0 mogućnosti

Platforma

Ovo je portal za tvoje odnose sa kolegama. Možeš podijeliti i usporediti snage s njima, potražiti savjete o tome kako učinkovitije komunicirati, izgraditi timove i još mnogo toga. Pomaže u kontinuiranom razvoju RQ-a te dovodi do kontinuiranog poboljšavanja odnosa i rezultata, čineći tvoju organizaciju neustrašivijom, inovativnijom i produktivnijom.

SDI 2.0 upitnik

Nagrađivani, znanstveno potvrđeni inventar snage 2.0 (SDI 2.0) pruža ti četiri pogleda: motivacijski sustav vrijednosti, ponašanje u konfliktu te portret osobnih i pretjeranih snaga. Otkriva zašto radiš ono što radiš i kako se odnosiš prema drugima. SDI 2.0 pruža zajednički jezik za razumijevanje onoga što je ljudima oko tebe važno i kako možete učinkovitije surađivati.

Rezultati kroz odnose

Ovaj trening održava se preko platforme ili uživo i s ciljem primjene RQ (inteligencije odnosa) u stvarnom radnom okruženju. Kada su poslovna ulaganja visoka, a emocije snažne, sudionici usvajaju vještine potrebne za održavanje odnosa koje pomažu pri donošenju boljih odluka za pokretanje poslovne transformacije.

Tijekom 40+ godina, SDI je oblikovao bolja radna mjesta za ljude diljem svijeta, transformirajući odnose u cilju poboljšanja rezultata.

SDI donosi praktična i direktna rješenja kako da:

podržimo upravljanje promjenama

poboljšamo timski rad i umanjimo silos efekt

razvijemo vođe

povećamo prodaju

unaprijedimo uslugu prema korisnicima

osnažimo odnose

upravljamo konfliktom

Aktualnosti

Trošak konflikta u organizaciji

Trošak konflikta u organizaciji

Prema istraživanjima provedenim u različitim kompanijama diljem Europe i Amerike, zaposlenici u prosjeku izgube 2,8 sati tjedno na neprofitne konflikte. Shodno tome, izgubljena produktivnost i radno...

Kako primjeniti SDI alate?

Kako primjeniti SDI alate?

SDI daje jasnu sliku svakog odnosa. Na slici vidimo prikaz rezultata SDI upitnika za Filipa i Janu. Što nam rezultati govore? Filip kao osoba plavog Motivacijskog sustava vrijednosti najprije...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

9 + 8 =