Kako primjeniti SDI alate?

22 velj, 2019
SDI daje jasnu sliku svakog odnosa.
Na slici vidimo prikaz rezultata SDI upitnika za Filipa i Janu. Što nam rezultati govore?

Filip kao osoba plavog Motivacijskog sustava vrijednosti najprije će brinuti o razvoju i dobrobiti drugih ljudi. U konfliktnoj situaciji, najvjerojatnije će isprva biti oprezan i zainteresiran za sve činjenice.

Jana kao crveno-zelena najprije će brinuti o strateškim aktivnostima i racionalnom natjecanju. U konfliktnoj situaciji, najvjerojatnije će prihvatiti izazov i biti asertivna.

Dinamika odnosa:
Filip i Jana imaju značajno drugačiji osnovni set vrijednosti. S jedne strane mogu cijeniti jedno drugo zbog njihovih različitosti i surađivati vrlo efektivno. Za njihov učinkovit odnos važno je spoznati različitosti i biti svjestan da u njima leži i najveći potencijal za konfliktnu situaciju ukoliko gledaju na međusobne snage kao na slabosti.

Potencijalni izvori konflikta u ovom odnosu podrazumijevaju:

  • Filip može inicijalno doživjeti Janu kao neosjetljivu, agresivnu ili manipulativnu
  • Jana može vidjeti Filipa kao pretjerano emotivnog, preosjetljivog ili u nemogućnosti sagledati širu sliku

Spoznaja individualnih SDI profila Filipa i Jane im daje mogućnost unaprjeđenja njihovog odnosa i upravljanja postojećim ili potencijalnim konfliktima.

Ako se želite educirati za primjenu SDI alata, pridružite nam se na sljedećem SDI certifikacijskom treningu nakon kojeg dobivate međunarodni SDI certifikat. Certifikat vam omogućuje samostalnu primjenu SDI alata i to kroz:

  1. Samoprocjenu – SDI upitnik, Portret osobnih vrlina, Portret pretjeranih vrlina
  2. Feedback – SDI Feedback, Feedback na Portret osobnih vrlina, Feedback na Portret pretjeranih vrlina
  3. Očekivanja – SDI očekivanja, Očekivanja od Portreta osobnih vrlina

DATUM: 1.-3. travnja 2019.

CIJENA: 8900 kn + PDV (uključuje materijale, osvježenje i ručak)

Early Bird cijena za prijave do 1.3.2019. = 8.010,00 kn

Povezane objave

360° Feedback benefits

360° Feedback benefits

sve 360° Feedback je proces u kojem zaposlenici primaju povjerljivu, anonimnu povratnu informaciju od drugih osoba iz njihovog okruženja. Procjenitelji su najčešće šef, kolege i podređeni - 8 do 12...

Prednosti 360° Feedback upitnika

Prednosti 360° Feedback upitnika

360° Feedback je proces u kojem zaposlenici primaju povjerljivu, anonimnu povratnu informaciju od drugih osoba iz njihovog okruženja. Procjenitelji su najčešće šef, kolege i podređeni - 8 do 12...

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

360° Feedback je sustav ili proces u kojem osoba dobiva povjerljive, anonimne povratne informacije od ljudi s kojima je okružena u radnoj okolini. To obično uključuje nadređenog/nadređene, kolege,...