Gentisov VIRTUALNI Centar procjene i razvoja

15 velj, 2019
Znate li da Gentis u svojoj ponudi ima i VIRTUALNI Centar procjene i razvoja?

Da, svom dugogodišnjem iskustvu provođenja Centara procjene i razvoja, kroz koje je prošlo više od 1.500 sudionika, razvili smo dodatnu – VIRTUALNU – dimenziju i zato nam je zadovoljstvo predstaviti vam novu Gentis Virtual Assessment/Development System™ platformu.

Želite li znati jesu li vaši lideri spremni za sljedeću razinu ili što im treba da budu spremni, kako prepoznati i ciljano razvijati talente ili koji od kandidata je najbolji za određenu poziciju…? Odgovori na ova pitanja samo su neki od odgovora koje možete dobiti kroz kvalitetno organizirane i provedene Centre procjene i razvoja.

Kada govorimo o Centru procjene i razvoja, govorimo zapravo o nizu prilagođenih, grupnih i individualnih aktivnosti, kroz koje sudionici imaju mogućnost pokazati svoje osobne kompetencije, karakteristike i stavove.

Gentisov VIRTUALNI centar procjene i razvoja, kao i onaj ‘face to face’, nudi jednaki raspon aktivnosti poput analize slučaja, igre uloga, in-basket aktivnosti, situacijskog testa, intervjua ili timskog sastanka. Posebnost je ta da osobe ne moraju fizički biti na istoj lokaciji nego mogu sudjelovati iz bilo kojeg dijela svijeta ukoliko imaju internetsku vezu i pristup računalu.

Ušteda vremena i troškova stoga je glavna prednost ovakvog načina provođenja Centra procjene i razvoja.

Naravno ‘face to face’ način provođenja ima svoje prednosti i ovime ne prestaje njegova važnost, no vjerujemo da će se Gentisovom VIRTUALNOM Centru procjene i razvoja posebno obradovati naši postojeći, kao i budući klijenti iz drugih gradova i zemalja te da će potaknuti redovitije korištenje Centara kao metode identificiranja i razvoja talenata.

Jer, kako istraživanja pokazuju, vrhunski djelatnici utječu na uspješnost organizacije 40-80% više nego prosječni, a da bi djelatnici mogli biti vrhunski, potrebno je detektirati njihove snage i na njih se koncentrirati te ih dalje razvijati. Zato su tu Centri procjene i razvoja, pa od sada birajte: virtualni, ‘face to face’ ili kombinirani.

     

Povezane objave

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

 360° Feedback je sustav ili proces u kojem osoba dobiva povjerljive, anonimne povratne informacije od ljudi s kojima je okružena u radnoj okolini. To obično uključuje nadređenog/nadređene, kolege,...

Trošak konflikta u organizaciji

Trošak konflikta u organizaciji

Prema istraživanjima provedenim u različitim kompanijama diljem Europe i Amerike, zaposlenici u prosjeku izgube 2,8 sati tjedno na neprofitne konflikte. Shodno tome, izgubljena produktivnost i radno...

Razvojni mentoring kao Business Case

Razvojni mentoring kao Business Case

Koje su moguće poslovne i ekonomske koristi od dobro strukturiranih mentorskih programa? Mnoge organizacije i pojedinci znaju da ove koristi mogu biti značajne. U nastavku navodimo neke od njih....