BESPLATNI WEBINAR – Sastanci na koje volimo ići

Sastanci su odličan način suradnje – komunikacijom s kolegama stvari se brzo rješavaju i donose se konkretni zaključci… osim kad to nije slučaj. Svatko od nas može se prisjetiti barem jednog sastanka na kojem bi volio da nije sudjelovao.

Ponekad se dogodi da na sastanku izgubimo svaki pojam vremena… ili pak ljudi počnu razgovarati u manjim grupama, gledati u „gadget“… pričati svi u isti glas. Srećom, postoje mnoge vještine i tehnike kojima možemo pridonijeti tome da sastanci zaista ispune svoju svrhu – da s njih odemo osjećajući da smo postigli, jednostavno rečeno, – ono po što smo došli.

U ovoj seriji od 6 epizoda u ukupnom trajanju od 37 minuta upoznat ćemo vas s osnovnim pravilima i tehnikama koje možete iskoristiti kako biste mogli organizirati, ali i sudjelovati na učinkovitim sastancima. Kroz ovu seriju, dobit ćete sve informacije koje će vam olakšati vođenje i sudjelovanje u sastancima kako bi oni bili upravo ono što trebaju biti – efektivni i konstruktivni.

Kroz serijal „Sastanci na koje volimo ići“ dobit ćete uvid u šest videa:

  1. Uvodni video podsjetit će gledatelja na uobičajene poteškoće s kojima se susrećemo na sastanku, te dati globalni uvid u to što bi to bio učinkovit sastanak i koje su osnovne vrste sastanaka.

  2. U drugom videu razgovarat ćemo o pripremi prije sastanka, što donijeti, što treba voditelju sastanka, a što sudionicima.

  3. Treći video uči kako učinkovito otvoriti i zatvoriti sastanak.

  4. Četvrti video dat će vam uvid u samo upravljanje sastankom – kako se voditelji i sudionici trebaju ponašati tijekom samog sastanka.

  5. U petom videu prolazimo tehnike i savjete kako se nositi s ometanjima tijekom sastanka.

  6. Zadnji video ukratko pojašnjava koje alate koristimo nakon sastanka kako bi svi sudionici bili svjesni njegovih zaključaka.

 

 

 

 

Povezane objave

Trošak konflikta u organizaciji

Trošak konflikta u organizaciji

Prema istraživanjima provedenim u različitim kompanijama diljem Europe i Amerike, zaposlenici u prosjeku izgube 2,8 sati tjedno na neprofitne konflikte. Shodno tome, izgubljena produktivnost i radno...