BESPLATNI WEBINAR – Sastanci na koje volimo ići

 360° Feedback je sustav ili proces u kojem osoba dobiva povjerljive, anonimne povratne informacije od ljudi s kojima je okružena u radnoj okolini. To obično uključuje nadređenog/nadređene, kolege, podređene i ostale suradnike čiji feedback je za osobu važan.

Feedback se procjenjivanoj osobi daje na određena ponašanja koja opisuju kompetencije važne za organizaciju na način da se svako ponašanje ocjenjuje s obzirom na učestalost pokazivanja tog ponašanja iz perspektive procjenjivača. Uz procjenjivače, osoba i sama sebe ocjenjuje na temelju svoje percepcije i ta usporedba je baza za određivanje mogućih precijenjenih i skrivenih snaga.

Svrha povratnih informacija dobivenih u 360° Feedback procjeni je pomoći pojedincu da dobije uvid u svoje snage i slabosti kao te na temelju toga i aspekte svog rada koji trebaju profesionalni razvoj.

Zatraži svoj 360° Feedback izvještaj već danas

Gentis svoju 360° Feedback platformu razvija već više od jednog desetljeća i ono što smo uspjeli postići je da je naša platforma vrlo ‘user friendly’ i fleksibilna vezano uz funkcionalnosti, a izvještaj pregledan, čistog dizajna te vrlo čitljiv i jasan. Ono što je super vijest je da smo ti u ovoj razvojnoj fazi odlučili omogućiti potpuno besplatno isprobavanje platforme pri čemu u isto vrijeme dobivaš svoj izvještaj

Sve što te dijeli od izvještaja je svega nekoliko klikova:

  1. Ispuniš formu.
  2. U sustavu nominiraš svoje procjenitelje.
  3. Ispuniš upitnik za sebe.
  4. Dobivaš izvještaj koji izgleda ovako.

I to je! Spojili smo ugodno s korisnim – ti dobivaš svoj 360° Feedback izvještaj, a mi te upoznajemo s s 360° Feedbackom generalno kao i našom platformom koju možeš iskoristiti u svojoj kompaniji ili je preporučiti drugima ako ti se svidi.

P.S. Kompetencije koje će se za tebe procjenjivati biraš na popisu Gentisovih ponuđenih kompetencija, a svoje procjenjivače nominiraš putem sustava. Ova promocija dostupna je samo za jednog djelatnike iz iste kompanije.

Napravi prvi klik ovdje već danas i polijećemo! 🛫 

Povezane objave

Trošak konflikta u organizaciji

Trošak konflikta u organizaciji

Prema istraživanjima provedenim u različitim kompanijama diljem Europe i Amerike, zaposlenici u prosjeku izgube 2,8 sati tjedno na neprofitne konflikte. Shodno tome, izgubljena produktivnost i radno...

Kako primjeniti SDI alate?

Kako primjeniti SDI alate?

SDI daje jasnu sliku svakog odnosa. Na slici vidimo prikaz rezultata SDI upitnika za Filipa i Janu. Što nam rezultati govore? Filip kao osoba plavog Motivacijskog sustava vrijednosti najprije...