Developmental Tools

In the process of personal and professional development, individualized tools are increasingly used to support the development process.

The tools can give us specific insights into certain aspects of personality and skill level, the difference between personal perception and the perception of co-workers, and can be a guide in achieving desired results faster.

During twenty years of work and due to meeting countless individualized needs of our clients, in our efforts to respond to all of them, Gentis has developed its platform for 360 Feedback Research as well as the Assessment and Development Center in online version.

360° Feedback

Build a culture of feedback

U

A&D Center

Keep your best employees

SDI 2.0

Strenghten your team

Disc flow

Get to know yourself better

The purpose of development tools is to help us get a better insight and understand ourselves in order to become more self-aware and function better in relation to ourselves and others.

News

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

Besplatno isprobaj naš 360° Feedback sustav

360° Feedback je sustav ili proces u kojem osoba dobiva povjerljive, anonimne povratne informacije od ljudi s kojima je okružena u radnoj okolini. To obično uključuje nadređenog/nadređene, kolege,...

Gentisov VIRTUALNI Centar procjene i razvoja

Gentisov VIRTUALNI Centar procjene i razvoja

Znate li da Gentis u svojoj ponudi ima i VIRTUALNI Centar procjene i razvoja? Da, svom dugogodišnjem iskustvu provođenja Centara procjene i razvoja, kroz koje je prošlo više od 1.500 sudionika,...

Buzz about us

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Do you have additional questions?

11 + 14 =