Razumijevanjem svojeg DISC Flow® Core Reporta, kroz radionicu ili individualni feedback & coaching, imaš priliku bolje upoznati i razumjeti sebe.

DISC Flow® CORE Report kombinira DISC, koji otkriva tvoju sklonost svakom od četiri jednako vrijedna bihevioralna stila, i razinu emocionalne inteligencije, kao faktora o kojem ovisi koliko dobro kontroliraš svoju sklonost ka određenim ponašanjima, koja su tipično povezana s tvojim DISC stilom.

 

 

DISC Flow® CORE izvještaj pruža mnoštvo uvida koji pomažu u razvoju tvojeg potencijala i uspostavlja strukturu za tvoj osobnog razvoja.

 

DISC Flow® CORE izvještaj daje uvid u niz vitalnih informacija i prijedloga kao što su:

Karakteristična ponašanja

Snage i ograničenja

Stil komunikacije

jPreferencije radnog okruženja

EI razinu

Smjernice za osobni razvoj

DISC Flow® radionica

Suvremena bihevioralna istraživanja sugeriraju da su najučinkovitiji ljudi oni koji razumiju sebe i druge, pri čemu emocionalna inteligencija ima vrlo značajnu ulogu u razumijevanju i prilagodbi našeg pristupa drugima. Disc Flow® vrlo je moćan alat upravo zbog povezivanja DISC bihevioralnog modela i emocionalne inteligencije te nam pomaže u boljem razumijevanju sebe i drugih, stvaranju produktivnijeg radnog okruženja i lakšem postizanju rezultata.

DISC Flow® online poludnevna radionica (u dva djela u trajanju po 2 sata) namijenjena je sudionicima koji žele osvijestiti i bolje upoznati sebe, razumjeti druge te učvrstiti i povećati kvalitetu svojih poslovnih i privatnih odnosa.

DISC Flow® feedback + coaching

DISC Flow® feedback je sistematiziran, individualno vođeni proces interpretacije izvještaja s fokusom na izradu akcijskog plana na temelju rezultata. Kroz coaching, rezultati DISC Flow® Core izvještaja osobe se stavljaju u kontekst realnih poslovnih i privatnih okolnosti te se sagledava šire slike kako bi se osoba što bolje povezala s izvještajem.

Svrha individualnog feedbacka + coachinga je upoznati osobu s DISC Flow® modelom kao kombinacijom DISC modela i emocionalne inteligencije kako bi osoba mogla shvatiti svoje rezultate i bolje razumjeti ljude iz svoje okoline različite od sebe, peronalizirati njezine rezultate i napraviti svoj akcijski plan.

Naše su radionice vrlo interaktivne i zabavne, s minimalno teorije i maksimalno prakse. Polaznicima imaju priliku bolje razumjeti sebe i druge i unaprijediti svoje komunikacijske vještine, što posljedično dovodi do produktivnijeg radnog okruženja i postizanja boljih rezultata.

SLJEDEĆA ONLINE RADIONICA U DVA DJELA:

18. & 25. listopada 2022.

DISC Flow® CORE izvještaj krajnji je rezultat visoko validirane online procjene. 

Aktualnosti

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Naše DISC Flow® putovanje započelo je prije skoro dvije godine. Zaputili smo se na njega uslijed promjena u SDI svijetu i jer smo htjeli imati pouzdan alat s kojim svojim klijentima možemo još bolje...

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Kamen temeljac svake uspješne organizacije su motivirani i angažirani zaposlenici. Međutim, pronaći pravi alat za osobni razvoj koji besprijekorno funkcionira sa svim različitim snagama i...

Glasine o nama

 •  

  "Gentisov angažman uvelike je pridonio razvoju Centra karijera Građevinskog fakulteta. Svakom našem projektu pristupali su profesionalno i posvećeno te su se u potpunosti prilagodili našim potrebama i baš iz tog razloga vjerujem da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s Gentisom i u narednim projektima Centra karijera."

  - Lana Slavikonski, GRASP Centar Karijera

 •  

  "It is always a pleasure to work with Gentis on any of our projects. We always receive professional and prompt support. They are very flexible and always ready to help."

  - Regdon Adrienn, MOL

 •  

  "Gentis je pouzdan i efikasan poslovni partner koji je dokazao svoju dosljednost, temeljitost i fokus, izvrsnost te stručno znanje. S obzirom na raznovrsnost programa, trenera i i prije svega ne samo partnerski, već i prijateljski odnos, sigurni smo da kada se obratimo Gentisu, neći ćemo riješenje koje nam je najoptimalnije i najpotrebnije u datom trenutku."

  - Emina Sarač, RBA BiH

 •  

  "Kroz dugogodišnju suradnju s Gentisom, uvjerili smo se u njihov profesionalni pristup i iznimnu prilagodljivost specifičnim potrebama i zahtjevima koje smo imali. Iznimno smo zadovoljni suradnjom i stručnošću njihovih konzultanata. U svakom slučaju preporučujemo Gentis kao pouzdnog i vrijednog suradnika, s kojim planiramo raditi u budućnosti."

  - Blagica Petrović Šikić, Pliva HR

Imaš dodatnih pitanja?

12 + 2 =