O Gentisu

Gentis je jedna od prvih tvrtki u regiji specijalizirana za savjetovanje, organizacijski i osobni razvoj te edukaciju zaposlenika. Direktorica Gentisa, Dubravka Mirković, nakon dugogodišnjeg iskustva u industriji odlučuje osnovati vlastitu tvrtku 2000. godine sa samo jednim zaposlenikom. Kroz godine smo rasli, razvijali se i mijenjali u skladu s trendovima do današnjeg Gentisovog tima. Osamnaestogodišnji uspjeh plod je jedinstvenih vrijednosti, dugogodišnjeg iskustva i predanog rada Gentisovog tima, a rezultirao je vjernim klijentima u brojnim industrijama, uključujući telekomunikacije, hotelijerstvo, prodajne organizacije, financijski sektor i mnoge druge, kojima je Gentis prvi izbor.

Gentis tim

Dubravka Mirković

CEO & Owner

Rođena u Venezueli, osam sam godina bila partner Konzultantske tvrtke DORH zadužena za odjel treninga i razvoja.

Pročitaj više

Borjanka Metikoš

Senior consultant

Imam 20-godišnje trenersko-konzultantsko iskustvo te sam kao trenerica na području jugoistočne Europe.

Pročitaj više

Davorka Tolić

Senior consultant

Iskustvo na poslovima organizacije i edukacije odraslih stekla sam još tijekom studija vodeći projekte podrške istraživanjima za doktorske disertacije Sveučilišta Cambridge.

Pročitaj više

Borna Lulić

Senior consultant

Borna se već 18 godina bavi edukacijom. Karijeru je započeo predajući u pet gimnazija filozofiju, etiku i logiku, a nakon toga prelazi u Školsku knjigu gdje radi kao urednik.

Pročitaj više

Petar Mandić

Senior consultant

Imam više od 10 godina radnog iskustva kao HR menadžer i 8 godina kao član višeg menadžmenta u financijskom sektoru.

Pročitaj više

Mija Oršanić

Project Manager

Razvojni put u Gentisu vodio me od Office i Admin Managera gdje sam bila zadužena za procese vođenja ureda, komunikaciju sa klijentima i brigu oko organizacije i pripreme svih edukacija unutar Gentisa.

Pročitaj više

Lidija Kombol Strbad

Office & Administration Manager

Imam višegodišnje iskustvo rada u stranom predstavništvu, vođenju administrativnih poslova, organizaciji poslovnih skupova te vođenja delegacija.

Pročitaj više

Vedrana Krapec

Customer Relationship Manager

Nesuđena 'naftna inženjerka' koja je još tijekom studija otkrila ljubav prema prirodi kao i prema radu s ljudima kroz aktivno djelovanje u studentskim udrugama.

Pročitaj više