Poslovni domjenak: Upoznaj DISC Flow® uživo

Naše DISC Flow® putovanje započelo je prije skoro dvije godine. Zaputili smo se na njega uslijed promjena u SDI svijetu i jer smo htjeli imati pouzdan alat s kojim svojim klijentima možemo još bolje pomoći u razumijevanju i prihvaćanju međusobnih različitosti, kao i zbog EI komponente koja je u DISC Flow® modelu obogatila DISC svijet.

Ono što smo do sada postigli u radu s alatom je zadovoljstvo klijenata u čijim se organizacijama DISC Flow® ‘nastanio’ te više od 30 certificiranih trenera koji u svom radu koriste alate.

Do kraja rujna bit će dostupan upitnik te Core i Group izvještaj na hrvatskom jeziku, a u cijeli projekt prilagodbe alata hrvatskom jeziku uložili smo puno truda i energije i želimo ovaj uspjeh obilježiti s vama!

Pozivnica

Tom prigodom vas ovim putem pozivamo na DISC Flow® poslovni domjenak, koji će se održati 13. listopada u HUB-u Gacka 16 (Gacka 16, Zagreb) od 14 do 17 h.

Sudjelovanje na Poslovnom domjenku je besplatno, a prijava je obavezna.

Susret je odlična prilika za bolje upoznavanje DISC Flow® modela kroz vježbe i iskustva naših klijenata, a moći ćete na licu mjesta postaviti sva pitanja koja imate

Svi sudionici imat će priliku sudjelovati u nagradnoj igri, a neke od nagrada su sudjelovanje na certifikacijskom treningu, osobni DISC Flow® upitnik + coaching itd.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite  klikom na poveznicu: https://lnkd.in/dRxBnjRe, a za dodatne informacije, javite nam se na 📩 vedrana.krapec@gentis.hr.

Veselimo se druženju s vama!

Prijavi se i ti!

2 + 9 =

Povezane objave

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Korištenje DISC Flow® procjene u organizaciji

Kamen temeljac svake uspješne organizacije su motivirani i angažirani zaposlenici. Međutim, pronaći pravi alat za osobni razvoj koji besprijekorno funkcionira sa svim različitim snagama i...

DISC Flow® aktivnosti do kraja 2022. godine

DISC Flow® aktivnosti do kraja 2022. godine

Kako mi u Gentisu uvijek nastojimo biti što opremljeniji da bismo svojim klijentima mogli pružiti najbolju mogući podršku, tako se je od prošle godine na našem popisu našla i još jedna nova licenca...

Summer spark 2022.

Summer spark 2022.

Stiglo je vrijeme i za ovogodišnji, već tradicionalni, Summer spark. I ove, kao i svake godine u ljetnom periodu, kada sve nekako utihne u poslovnom svijetu, a priroda je puna obilja i samo nam...