Ukoliko želite samostalno pronaći edukaciju za vlastiti razvoj ili želite pouzdanog coacha koji će vam biti podrška u nekom procesu, onda ste na pravom mjestu. Ne trebate se pridruživati grupama na otvorenim treninzima ili tražiti edukaciju on-line. Na osobnom razvoju možete raditi individualno s coachom s kojim ćete dogovoriti način rada, pristup i dinamiku.

 

Individualni coaching

Što je coaching?

To je proces koji se odvija između klijenta i coacha, gdje je uloga coacha podržati klijenta u ostvarenju ciljeva, razvoju vještina ili rješenju problema.

Kako izgleda proces coachinga?

Ova vrsta coachinga odvija se kroz kontinuirane sastanke “jedan na jedan”, čija dinamika ovisi o ciljevima koje klijent želi ostvariti. U poslovnom coachingu s klijentom obično se radi na jednoj ili nekoliko vještina/kompetencija/ponašanja koje klijent želi poboljšati, na planu akcije za ostvarenje željenih promjena i sustavu potpore za realizaciju istih.

Preduvjeti za uspješnost coachinga su spremnost klijenta na osobnu promjenu te razvoj iskrenog odnosa s coachom.

Što možete očekivati od coachinga?

Potpuno povjerenje i povjerljivost između vas i vašeg coacha. Prilagodbu procesa i dinamike vama i vašim potrebama te stvarnim okolnostima.


Alati za profiliranje

Kao podršku procesu osobnog razvoja koristimo različite alate za profiliranje koji nam daju specifične uvide u neke aspekte osobnosti, razinu vještina, te nam mogu biti smjernica ka bržem ostvarenju željenih rezultata. Neki od alata koje koristimo su:

  • 360 Feedback - upitnik kroz koji možemo usporediti doživljaj samog sebe s doživljajem drugih ljudi u okruženju (nadređenih, kolega i podređenih).
  • SDI alati - set od 8 različitih alata koji nam daju uvid u vlastiti motivacijski sustav vrijednost, snage i pretjerane snage, te kako drugi vide našu motivaciju i naše snage.
  • Hogan - daje nam detaljan pregled jakih strana, te kritičnih područja kao i naš potencijal u ulozi voditelja.

Za više informacija kontaktirajte nas.