Otvoreni treninzi u 2020. - dio I.

Jedna od naših ovogodišnjih odluka je i da će se naša vrata češće otvarati iliti da ćemo imati više otvorenih treninga. U nastavku donosimo plan otvorenih treninga za prvi dio 2020. godine.

Pročitaj više

Međunarodni dan mentorstva

Podijelite svoju mentorsku priču s hashtagom #MojaMentorskaPriča i postanite jedan od 2 dobitnika besplatne kotizacije za trening Vještine razvojnog mentorstva po CMI metodologiji. 

Pročitaj više

OTVORENI TRENING: Vještine razvojnog mentorstva po CMI metodologiji

Povodom Međunarodnog dana mentorstva, Gentis nudi posebnu, sniženu cijenu za ovaj trening!

Pročitaj više

OTVORENI TRENING: Level-up Managers

Level-up Managers program nastao je upravo  kao odgovor na potrebe novoimenovanih i menadžera sa manjim brojem godina iskustva u ovom dinamičnom VUCA poslovnom okruženju.

Pročitaj više

BESPLATNI WEBINAR: Vještine budućnosti koje trebamo danas

Svi sudionici webinara ostvaruju popust od 15% na kotizaciju za CMI program HR Master in mentoring 😊

Pročitaj više

Tumačenje rezultata SDI alata – plava, crvena i zelena osobnost

Različite kombinacije pojedinih vrsta motiva i to: njegujućeg, asertivnog i neovisnog kreiraju sedam različitih tipova osobnosti. Shodno tome svaki od njih ima primarni fokus na: ljude, rezultate i procese.

Pročitaj više

Trošak konflikta u organizaciji

Prema istraživanjima provedenim u različitim kompanijama diljem Europe i Amerike, zaposlenici u prosjeku izgube 2,8 sati tjedno na neprofitne konflikte.

Pročitaj više

Novi SDI certifikacijski trening

SDI® je alat koji potiče razumijevanje, diskusiju i dijalog i nedvojbeno ima pozitivan utjecaj na poboljšanje timskog rada unutar organizacije, poticanje pozitivne organizacijske klime, te kontinuirano razvijanje učinkovitih odnosa.

Pročitaj više

Razvojni mentoring kao Business Case

Koje su moguće poslovne i ekonomske koristi od dobro strukturiranih mentorskih programa? Mnoge organizacije i pojedinci znaju da ove koristi mogu biti značajne.

Pročitaj više

Mentorstvo za milenijalce

Možda više nego bilo koja druga generacija, milenijalci vrednuju pozitivne odnose, uključujući mentorski odnos, na radnom mjestu i stavljaju ih u centar pozornosti pri donošenju odluka kada je riječ o smjeru u karijeri i napuštanju ili zadržavanju radnog mjesta.

Pročitaj više

Summer spark 2019.

Cilj nam je i ove godine omogućiti našim klijentima i prijateljima Gentisa kvalitetno druženje te zajednički rast i razvoj našim 'human to human' pristupom jer to je upravo ono u čemu uživamo i u čemu smo najbolji.

Pročitaj više

Sudjelovali smo na Annual National Instructor Clinic programu

Inspirativnu radionicu na temu Talent searching and management i iskustvima iz poslovnog svijeta na ovu temu za FIBA-ine instruktore za suce održala je naša Dubravka.

Pročitaj više

11 razloga zašto postati mentor

Do sada smo se već puno puta susreli sa situacijama u kojima klijentima nisu jasni razlozi zbog kojih je dobro postati mentor pa kao malu pomoć donosimo njih čak jedanaest

Pročitaj više

OTVORENI TRENING: Vještine razvojnog mentorstva

Odnos u razvojnom mentorstvu omogućuje obostrano učenje i korist ne samo za mentije nego i mentore. (Više od 80% mentora potvrđuje značajno učenje za sebe po završetku uspješnih mentorskih odnosa).

Pročitaj više

Tko ne treba mentora?

Biti „mentor“ i podrška mentorima, organizirati i postaviti mentorski program da uspješno funkcionira na zadovoljstvo svih (mentija, mentora, linijskog menadžera i organizacije) može biti jednostavno -  ako znamo kako!

Pročitaj više

Kako primjeniti SDI alate?

Kako SDI funkcionira u praksi i kako se pridružiti rastućem timu SDI facilitatora? Prva prilika je već od 1. travnja!

Pročitaj više

Gentisov VIRTUALNI Centar procjene i razvoja

Zahvaljujući Gentisovoj Virtual Assessment/Development System™ platformi, od sada možete birati način izvođenja vašeg Centra procjene i razvoja: virtualno, ‘face to face’ ili kombinirano.

Pročitaj više

BESPLATNA EDUKACIJA - Sastanci na koje volimo ići

Gentis predstavlja seriju od šest besplatnih edukativnih videa u ukupnom trajanju od 37 minuta „Sastanci na koje volimo ići“.

Pročitaj više

Certificirani CMI program HR Master in Mentoring - sljedeća generacija polaznika

Želite li u 2019. učiniti važan korak u svom osobnom razvoju, unaprijediti vlastito znanje i steći međunarodno priznate vještine iz developmental mentoringa, ovo je program za vas.

Pročitaj više

Gentis otvoreni treninzi 2019.

Pogledajte raspored Gentisovih otvorenih treninga za 2019. godinu i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Pročitaj više

Kako do SDI® međunarodnog certifikata u 2019.?

Bilo da ste trener, psiholog, konzultant, menadžer možete samostalno koristiti SDI® u svakodnevnom radu s ljudima. Međunarodni SDI® certifikat donosi vam 8 različitih alata koji će vam omogućiti primjenu na različite situacije u vašem okruženju.

Pročitaj više

Predstavljamo vam novi vizualni identitet Gentisa!

Ove godine Gentis je proslavio 18. rođendan te smo si u duhu te značajne obljetnice te naše punoljetnosti odlučili podariti novi web, vizualni identitet i promijeniti logo.

Pročitaj više

SDI predstavljen na radionici u Sarajevu

Prošli tjedan je bio u znaku SDI-a. U Sarajevu smo u suradnji s HRM Udruženjem održali SDI radionicu u prošlu srijedu 7.11.

Pročitaj više

Postanite vlasnik međunarodnog SDI certifikata

Čuli ste za SDI ali niste sigurni da li je za vas? Pogledajte video i provjerite što dobivate kroz SDI certifikaciju.

Pročitaj više

Želite SDI internacionalni certifikat?!

Sigurno ste se nekad zapitali zašto s nekim ljudima funkcionirate odlično čak i bez velikog napora, a s drugima nikakav napredak ne postižete uz sva nastojanja.

Pročitaj više

HR Master in Mentoring

Pogledajte što vas čeka na jedinstvenom programu "HR Master in Mentoring" čiji prvi modul starta 15.11.2018. te doživite atmosferu sa našeg "Morning sparka" na temu Mentoringa.

Pročitaj više

Certificirani program HR Master in Mentoring

Zadovoljstvo nam je predstaviti certificirani CMI (Coaching and Mentoring International) program HR Master in Mentoring osmišljen za HR stručnjake.

Pročitaj više

Gentisov Morning Spark na temu Mentoringa!

U petak, 8.6.2018. održali smo drugi po redu Gentis „Morning Spark“ s temom „Razvojno Mentorstvo“

Pročitaj više